Nieuws

Vacatures opleidingsdocenten

Binnen C-LiON worden opleidingsdocenten gezocht voor onderwijsmanagement- en onderwijszorg-opleidingen. Zie hiervoor de vacature opleidingsdocent.

Voor meer informatie over de beide vacatures, kunt u contact opnemen met de directeur, dhr. Peter Peene, p.peene@c-lion.nl.

Sollicitaties kunnen tot 8 juni 2018 opgestuurd worden aan de manager algemene zaken, dhr. Paul Huisman: p.huisman@c-lion.nl

Samenwerkingsovereenkomst met ExcellentFlex

Eind maart is een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen C-LiON Via Vinci Academy en ExcellentFlex, gericht op (startende) leraren die opgeleid willen worden tot het dubbeldiploma Excellente Leerkracht 21ste Eeuw (RegisterLeraar) en Leraar LB/LC (Stichting post HBO).

Het twee jarige Excellentie-Programma © met een totale omvang van 16 dagen (32 dagdelen) is inhoudelijk perfect afgestemd op de vraagstukken van startende leerkrachten, welke uit een behoeftepeiling is voortgekomen. De deelnemende leraar verruimt hierdoor niet alleen praktische en inhoudelijke kwaliteiten, maar worden de loopbaankansen ook substantieel vergroot.

Vanaf 10 april 2017 is de inschrijving voor dit unieke project gestart. Na inschrijving vindt een uitgebreide selectie/intake plaats van de leraren die aan het programma kunnen deelnemen.

Ga voor meer informatie of inschrijving naar www.ExcellentFlex.nl of bel of mail met Christianne van Alphen, telefoon 06-31953196 of excellentie@excellentflex.nl.

Een master halen met subsidie voor vervanging

Vanaf 1 april is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor vervanging van de schoolleider die een masteropleiding volgt. Deze subsidie komt bovenop het bedrag dat al beschikbaar is voor nascholing maar, ook  belangrijk, het zorgt voor een mogelijkheid tot vervanging van de schoolleider.

C-LiON / Via Vinci Academy biedt met de MILE (Master Innovation & Leadership in Education) ook voor deze subsidie in aanmerking komt.

Voor meer informatie voor de regeling:
https://www.schoolleidersregisterpo.nl/actueel/nieuws/detail/vraag-de-schoolleiderstegemoetkoming-aan

Voor meer informatie over de MILE:
https://www.viavinci.nl/opleiding/master-innovation-leadership-in-education

Geheel vernieuwde drijfverentest beschikbaar

C-LiON Onderwijs Advies Diensten heeft, exclusief voor de onderwijssector, een maatwerk versie van het testrapport bij de ‘My Motivation Insights’ test beschikbaar. Ons team met gecertificeerde MMI-facilitators laat u graag kennismaken met deze test en eventuele vervolgtrajecten, zoals persoonlijke coaching, teamtraining en -begeleiding. Klik hier voor meer informatie over de MMI drijfverentest.