Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Met het begrip organisatieontwikkeling komt al snel de term kwaliteitszorg bovendrijven. Vele scholen zien dat verandering naar modern en toekomstbestendig onderwijs nodig is maar hebben moeite om de juiste start te maken. Wij denken hierbij graag in kansen. 

Bij vraagstukken op financieel en HRM gebied kunnen we u op verschillende manieren van advies voorzien. Bijvoorbeeld door ons programma Ruimte voor nieuw waar gekeken wordt hoe binnen de budgetten (andere) keuzes gemaakt kunnen worden om toch te kunnen gaan voor vernieuwing en ontwikkeling. Of hoe in tijden van bezuiniging en krimp de exploitatie van het bestuur en school gezond blijft of gezond gemaakt kan worden, bij C-LiON Onderwijs Advies Diensten aangeboden in ons programma Slimme Scholen. Ook helpen we u met ons programma Werving en selectie graag in de zoektocht naar de juiste mensen op de juiste plek.

Onder het begrip Schoolmarketing leveren wij ondersteuning en begeleiding bij de inzet op groei of (her)vorming van identiteit en mogelijke aanpassing van de visie om de positie van de school te verbeteren. 

En natuurlijk is er bij alle uitvoerende werkzaamheden op het gebied van organisatieontwikkeling de mogelijkheid gebruik te maken van onze interim professionals.

 
Meer informatie?

Meer informatie geven we graag. Wilt u met ons in contact komen? Bel naar 076 5430060 of klik door naar onze contactpagina.