Over Onderwijs Advies Diensten

Over Onderwijs Advies Diensten

C-LiON, het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs heeft door middel van advisering, begeleiding, training en opleiding van onderwijsprofessionals, schoolteams, schoolbesturen, ouders en leerlingen tot doel een krachtige impuls te geven aan de praktijk van het onderwijs en hierbij antwoorden te vinden en verspreiden op de uitdagende vraagstukken op het gebied van onderwijs en opvoeding, op de scholen en daarbuiten.

Het ‘toekomstbestendige onderwijs’ zoals C-LiON Onderwijs Advies Diensten dit graag uitdraagt, uit zich in waardevol onderwijs dat innovatief wordt vormgegeven door onderwijsgevenden in een professionele leeromgeving, binnen toekomstbestendige scholen.

Onze mission statement is samen te vatten als: Professionals in onderwijsontwikkeling.

C-LiON Onderwijs Advies Diensten richt zich met name op de begeleiding en ondersteuning waarbij altijd het innovatieve en ondernemende karakter het resultaat zijn van onze aanpak
Al onze mensen hebben het realiseren van waardevol onderwijs als belangrijke drijfveer. Of het nu gaat om het management van een school, individuele leerkrachten, volledige teams of schoolbesturen, de inzet van C-LiON Onderwijs Advies Diensten is er volledig op gericht om de onderwijsprofessionals te helpen om de leerlingen van nu en straks, die competenties mee te geven die horen bij de 21ste eeuw. Hierbij heeft C-LiON Onderwijs Advies Diensten sterke partners die aanvulling bieden bij het leveren van een meerwaarde met betrekking tot opleiding en trainingen, coaching en leerlingbegeleiding. 

 
Meer informatie?

Meer informatie geven we graag. Wilt u met ons in contact komen? Bel naar 076 5430060 of klik door naar onze contactpagina.